ACOPERIŞURI METALICE SRL – firmă serioasă furnizor de materiale pentru acoperişuri, garduri şi garaje

27
ACOPERIŞURI METALICE SRL - firmă serioasă furnizor de materiale pentru acoperişuri, garduri şi garaje

ACOPERIŞURI METALICE SRL este o firmă serioasă din Suceava furnizor de materiale pentru acoperișuri, garduri și garaje metalice. Compania a înregistrat o ascensiune importantă în ultimii ani datorită produselor de calitate, serviciilor ireproşabile în relaţia cu clienţii şi soluţiilor inovatoare oferite.

SC ACOPERISURI METALICE SRL este o firmă cunoscută pe piața suceveană sub numele MIHU, acesta este brand-ul sub care îşi desfăşoară activitatea, fiind unul dintre cei mai importanţi distribuitori în România al produselor Blachotrapez. ACOPERIŞURI METALICE SRL s-a clasat pe locul 1 la nivel european în topul distribuitorilor cu cel mai mare volum de vânzări al modelului de tablă tip țiglă metalică Germania Simetric din toată Europa și pe locul 6 pentru vânzările generale de produse Blachotrapez.

Sediul principal al SC ACOPERIŞURI METALICE SRL este situat la intrarea în localitatea Ipotești, la circa 2 km distanță de municipiul Suceava. Activitatea firmei nu se oprește la județul Suceava. Prin intermediul agenților proprii de vânzări, distribuție și montaj, județe precum Botoșani, Iași și Neamț sunt deservite cu succes. Recent firma a inaugurat depozitul din CLUJ NAPOCA, în cartierul Someşeni.

logo nou MIHU by SC ACOPERISURI METALICE SRL

De curând, compania și-a schimbat identitatea vizuală, având acum un logo mult mai atrăgător. Prin acest lucru, Acoperișuri Metalice SRL dorește să își îmbunătățească branding-ul de firmă, să transmită mai eficient valorile firmei şi să relaţioneze mai armonios cu clienţii şi furnizorii.

Portofoliul de produse furnizate de către Acoperişuri Metalice SRL cuprinde următoarele game:

  • Tablă tip țiglă metalică
  • Tablă cutată
  • Accesorii pentru sistemul de scurgere a apei pluviale
  • Panouri sandwich pentru hale metalice
  • Garduri metalice
  • Garaje metalice şi Car-port-uri
  • Panouri solare fotovoltaice
  • Tâmplărie din PVC şi aluminiu.
Acoperis din tabla tip tigla metalica
Acoperiș metalic

Tabla tip țiglă metalică este de mai multe tipuri, diferă ca și design, culori și adresabilitate. Majoritatea țiglelor au garanție extinsă, de până la 50 de ani și oferă imobilelor un efect vizual excepțional. Germania Simetric, Germania Simetric Plus, Kingas Eco, Kingas, Shake, Janosik și Diament sunt cele 7 feluri de tablă marca Blachotrapez.

Taba cutată îmbracă și ea 5 forme diferite, aceasta fiind de mai multe lățimi, grosimi și lungimi.

ACOPERIŞURI METALICE SRL furnizează un sistem complet de accesorii pentru acoperișuri, accesorii ce cuprind: jgheaburi, capace, racorduri, cârlige, țevi, pâlnii de evacuare, colțare interne și externe, coturi, manșoane, coliere, dibluri, reductoare, teu, decantoare, toate într-o gamă largă de culori.

O altă categorie de produse comercializate de SC ACOPERIŞURI METALICE SRL este reprezentată de panourile tip sandwich, structuri realizate din 3 straturi, utilizate în aplicații în care combinația dintre o rigiditatate structurală înaltă și o greutate scăzută este necesară.

gard metalic bavaria
Gard metalic model Bavaria

Gardurile metalice sunt o categorie distinctă de produse care se potrivesc perfect cu acoperișul casei precum și cu garaje modulare pe structură metalică, potrivite ca spații de depozitare sau pentru parcarea mașinilor. Din această categorie au mai derivat şi altele, precum containere metalice pentru diverse întrebuinţări, cu rol de birou, coffee shop sau magazii de grădină.

Birou metalic
Container metalic utilizat ca birou

Considerăm serioasă firma SC ACOPERIŞURI METALICE SRL deoarece asigură clienților consultanța necesară pentru a alege cele mai bune produse, măsurători gratuite, transport la locație și montaj profesionist.

Agenţii de vânzări se asigură că materialele comandate nu sunt suprasolicitate, iar în cazul în care există cantităţi rămase în plus acestea pot fi returnate.

Agenţii de montaj sunt foarte bine pregătiţi şi atenţi la detalii, iar experienţa îndelungată în domeniu le permite să realizeze un montaj cât mai apropiat de perfecţiune indiferent de complexitatea modelului acoperişului, gardului sau al garajului.

Mai mult, firma SC ACOPERIŞURI METALICE SRL este o organizaţie implicată în susţinerea sportului sucevean, având diverse parteneriate de sponsorizare cu echipe şi academii de fotbal profesionist, printre care ACS FORESTA SUCEAVA.

Informații suplimentare despre produsele și serviciile SC ACOPERIŞURI METALICE SRL se găsesc pe site-ul web de prezentare www.acoperisuri-mihu.ro, iar preţurile produselor standard sunt afişate şi comenzile online pot fi înregistrate pe www.mihushop.ro. Firma este foarte activă si Facebook https://www.facebook.com/MIHU.Acoperisuri şi celelalte rețele de socializare online.