BEST DISTRIBUTION SRL – firmă serioasă importator şi distribuitor produse unică folosinţă, HoReCa şi curăţenie profesională

77
BEST DISTRIBUTION SRL - firmă serioasă importator şi distribuitor produse unică folosinţă, HoReCa şi curăţenie profesională

BEST DISTRIBUTION SRL este o firmă serioasă din Suceava importator şi distribuitor la nivel naţional produse de unică folosinţă, HoReCa şi de curăţenie profesională. Comenzile de produse sunt preluate prin intermediul magazinului online ServeteledeHartie.ro, telefonic sau de către agenţii de vânzări ce acoperă judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi şi Neamţ.

SC BEST DISTRIBUTION SRL a dat mereu dovadă de seriozitate şi corectitudine, ascultând de vocea clienţilor şi colaboratorilor şi venind în sprijinul acestora cu soluţii potrivite la problemele ce au fost semnalate.

Depozitul logistic al BEST DISTRIBUTION SRL este situat în municipiul Suceava, pe strada Traian Vuia. Aici se centralizează toate comenzile şi sunt livrate prin serviciul propriu de distribuţie pentru zona de proximitate sau prin curierat rapid pentru restul ţării.

Firma SC BEST DISTRIBUTION SRL a fost un partener de încredere pentru firmele din domeniul HoReCa pe perioada pandemiei de coronavirus Covid19, când livrările la domiciliu au înregistrat un salt spectaculos în volum şi au pus presiune pe furnizorii de produse de unică folosinţă precum caserole de plastic, tacâmuri, folie alimentară, pahare, pungi şi alte materiale atât de necesare restaurantelor ce asigură servicii de catering la domiciliu.

O altă categorie de produse ce a înregistrat un salt spectaculos al cererii pe durata pandemiei au fost dezinfectanţii şi produsele de curăţenie profesională, dar şi articolele de unică folosinţă precum măştile sanitare sau mănuşile. BEST DISTRIBUTION SRL s-a dovedit un furnizor echilibrat ce a reuşit să asigure un volum constant al produselor celor mai căutate, astfel încât foarte rar s-a întâmplat ca un produs să nu fie pe stoc. De asemenea, firma nu a profitat de cererea mare ca să crească preţurile şi a păstrat cotele de adaos astfel încât să ofere predictibilitate partenerilor de afaceri în gestionarea costurilor.

BEST DISTRIBUTION SRL colaborează cu unii dintre cei mai importanţi producători de produse de curăţenie din Europa fiind importator direct pe piaţa din România, asigurând comenzi de volum mare pentru a beneficia de preţuri preferenţiale şi pentru a putea oferi la rândul său preţuri bune clienţilor din România.

BEST DISTRIBUTION SRL  este o societate ce participă activ pe piaţa intermediarilor de produse destinate curăţeniei şi igienei, punând la dispoziţia partenerilor săi o serie de indicatori ai eficienţei:

    – gama completă de produse asigurând astfel satisfacerea fiecărei nevoi în parte: detergenţi profesionali, saci menajeri, hârtie igienică, role industriale, prosoape pliate, role medicale, mopuri, mături şi perii pardoseală, dispensere hârtie şi săpun, bureţi vase, lavete, detergenţi şi degresanţi din gama Cif şi Domestos, precum şi produse de cosmetică hotelieră Sense, Botanika;

     – timp optim de livrare a comenzilor;

     – asigurarea gratuită a transportului produselor în judeţele Suceava, Iaşi, Neamţ, Botoşani, Vaslui;

   – respectarea avantajului gratuităţii livrării şi în restul teritoriului cu condiţia însumării unei comenzi minime în valoare de 500 RON. Societatea noastră oferă în schimbul respectării unui astfel de plafon discount-uri, promoţii, posibilitatea negocierii preţurilor precum şi a termenilor de plată;

   – oferirea de mostre, consiliere, integritate, încredere, parteneriate bazate în primul rând pe principiul câştigului ambelor părţi implicate, posibilitatea renegocierii în condiţii de fluctuaţie.

Această abordare a parteneriatelor de afaceri ne face să afirmăm cu încredere că SC BEST DSITRIBUTION SRL este o firmă serioasă din România.