BUCOVINA CONSTRUCT HOUSE SRL – Firmă serioasă de construcţii case şi cabane din lemn rotund

16
BUCOVINA CONSTRUCT HOUSE SRL - Firmă serioasă de construcţii case şi cabane din lemn rotund

BUCOVINA CONSTRUCT HOUSE SRL este o firmă serioasă din comuna Vama, judeţul Suceava al cărei principal obiect de activitate îl reprezintă construcţia caselor şi cabanelor din lemn rotund.

SC BUCOVINA CONSTRUCT HOUSE SRL activează de peste 10 ani în domeniul construcţiilor din lemn rotund, perioadă în care a executat cu succes multiple proiecte în toată România, unele dintre ele prezentate în secţiunea Lucrări de pe site-ul propriu.

Construcţii case şi cabane din lemn rotund

Construcţiile moderne trebuie neapărat să ia în considerare aspectele ecologice, cum ar fi sustenabilitatea, reciclabilitatea şi armonia cu natura. În acest context trebuie spus că LEMNUL îndeplineşte toate cerinţele. Bucovina Eco House foloseşte doar lemn din surse certificate, cu acte de provenienţă, fără a încuraja defrişările necontrolate şi infracţiunile la regimul silvic. Preferăm să achităm un preţ mai mare pentru materia primă decât să încurajăm furtul.

Lemnul este un material 100% ecologic şi reciclabil, toate resturile de materiale se utilizează în vreun fel sau altul astfel încât să existe zero pierderi.

Lemnul este un material care se îmbină armonios în mediul înconjurător şi face parte concordantă din natură, de aceea şi bucură foarte mult sufletul la vederea acestor tip de construcţii.

Lemnul respiră şi asigură un climat sănătos, fără să elimine în aer substanţe nocive pentru sănătate.

Structura din lemn este foarte rezistentă la cutremure sau alte intemperii (vânt puternic, zăpezi abundente, etc.).

cabana lemn rotund

Aspect modern îmbinat cu cel  tradiţional

Construcţiile din lemn sunt specifice poporului român încă din cele mai vechi timpuri. Găsim astăzi prin satele României tot felul de case, cabane, şuri şi saivane realizate pe structură din buşteni care au trecut cu succes testul timpului, multe din ele cu o durată de viaţă de peste 100 de ani.

Deoarece „codrul este frate cu românul” încă din cele mai vechi timpuri, pădurile au asigurat românilor materia primă necesară construirii spaţiilor de locuit, stocat cerealele sau pentru crescut animalele, atât de necesare vieţii în mediul rural.

Dacă doriţi o reîntoarecere la natură, o construcţie modernă şi tradiţională în acelaşi timp, cu o amprentă ecologică şi rezistentă la cutremure şi intemperii, alegeţi o cabană din buşteni de lemn rotund de la un producător consacrat şi cu experienţă, care nu va face rabat la calitatea materialelor şi a substanţelor utilizate pentru tratarea lemnului.

Trebuie să fiţi foarte atenţi cu cine alegeţi să colaboraţi, pentru că unele firme sunt foarte aglomerate şi îşi vor lua un timp lung pentru livrare, iar altele fie nu sunt serioase sau nu au cunoştinţe suficiente pentru a realiza un proiect de succes de la început la bun sfârşit.

Bucovina Construct House din Vama (www.caselemnrotund.ro) este o firmă serioasă de construcţii case şi cabane din lemn rotund cu un portofoliu bogat de realizări în toată ţara.

Pe pagina de Facebook Cabane Lemn Rotund Bucovina se publică frecvent fotografii de calitate atât de la lucrările finalizate cât şi de la cele aflate în desfăşurare.

logo SC Bucovina Construct House SRL Bucovina

Recomandăm firma SC BUCOVINA CONSTRUCT HOUSE SRL pentru seriozitatea cu care tratează fiecare proiect de casă, cabană sau foişor din lemn rotund, pentru profesionalismul şi iscusinţa meşterilor şi pentru promptitudinea cu care livrează lucrările asumate.