DINGOTRANS SRL – Firmă serioasă producător uşi de interior/exterior din lemn, ferestre, scări, balustrade

12
DINGOTRANS SRL - Firmă serioasă producător uşi de interiorexterior din lemn, ferestre, scări, balustrade

DINGOTRANS SRL este o firmă serioasă din Târgu Ocna, judeţul Bacău, producător de tâmplărie din lemn stratificat cu geam termopan, uşi de interior şi de exterior din lemn, scări interioare, balcoane/balustrade din lemn şi unele produse de bricolaj, toate din LEMN.

SC DINGOTRANS SRL are o unitate de producţie proprie care împreună cu birourile şi depozitele aferente se întind pe o suprafaţă de peste 3000 mp, iar numărul angajaţilor este de peste 30 persoane. DINGOTRANS este unul dintre cei mai mari producători din ţară de tâmplărie din lemn stratificat, ferestre, uşi de interior şi de exterior, scări din lemn interioare şi cam tot ce mai poate însemna lemnul în casa dumneavoastră.

Ferestre din lemn stratificat

Ferestre din lemn stratificat cu geam termopan

Ferestrele din lemn au capacitatea de a se adapta tuturor tipurilor de lucrări, fie renovări de locuințe sau construcții noi, la toate stilurile și formele de deschideri. Pot fi realizate din specii de lemn de calitate superioară și foarte estetice, precum stejarul de exemplu. Trebuie spus că aceste ferestre din lemn au multiple avantaje care le asigură o poziție dominantă pe piață în ultimele decenii.

Ferestrele din lemn stratificat sunt printre cele mai eficiente. Sunt într-adevăr foarte eficiente în ceea ce privește termoizolația, cât și izolarea fonică, mai ales când sunt dotate cu geam dublu sau triplu tip termopan. Prin urmare, ele sunt sinonime cu economii importante. Specii precum stejarul nu necesită tratament prealabil, în timp ce altele, mai puțin robuste, necesită tratamente fungicide și insecticide sau menite să le facă hidrofuge.

Dacă speciile de lemn folosite la realizarea ferestrelor provin din păduri prietenoase cu mediul, lemnul este considerat un material durabil și ecologic. Acest aspect este un argument care îi atrage pe cei care fac parte din proiecte de construcții sau renovare în conformitate cu problemele actuale de mediu.

Cu un material nobil și autentic precum lemnul, ferestrele dau cu siguranță un caracter și un aspect cald casei. Pe de altă parte, lemnul se potrivește în toate stilurile de construcție, fiind disponibil într-o gamă foarte largă de forme, detalii și culori posibile.

Pentru a asigura o durată lungă de viață și o funcționare lină, este necesar să se întrețină în mod regulat suprafața ramelor. Frecvența întreținerii depinde de mai multe lucruri. Cel mai important este lemnul, apoi protejarea lui cu lac sau vopsea. Cu cât lemnul este mai greu și mai dens, cu atât este mai rezistent la razele UV, ciuperci și insecte. Pentru o îmbătrânire armonioasă, lemnul trebuie vopsit la fiecare 2 ani și lăcuit la fiecare 3 ani.

În concluzie, ferestrele din lemn stratificat sunt produse rezistente de o calitate constantă și garantate mulți ani.

Uşi de exterior din lemn masiv

Uşi de exterior din lemn masiv

Uşa de exterior este foarte importantă deoarece este primul element decorativ cu care intră efectiv în contact vizitatorii locuinţei. Atunci când ne dorim şi ne permitem să utilizăm materiale de cea mai bună calitate, care să impresioneze, uşile de exterior din lemn masiv sunt soluţia corectă.

Dingotrans este o fabrică cu tradiţie în România în producţia uşilor de exterior din lemn de stejar masiv, precum şi a uşilor de interior sau a tâmplăriei din lemn stratificat cu geam termopan. Stejarul masiv este o expresie a puterii și în același timp a căldurii. Nu întâmplător, stejarul a fost un simbol al rezistenței, fiind foarte apreciaţi şi impunători stejarii seculari descoperiţi în diferite părţi ale ţării noastre sau prin alte ţări.

O ușă de exterior din lemn se remarcă prin aspectul său, dar și prin proprietățile excelente. Lemnul oferă valori de izolare termică foarte bune iar de-a lungul timpului s-a dovedit a fi un material viu care favorizează schimbul de aer. Lemnul masiv de stejar este un material foarte modern, care nu îşi pierde din farmec sau frumuseţe o dată cu trecerea anilor.

Dacă ești în căutarea unor uși de exterior care să ofere locuinței tale un aspect cald si autentic, află că Dingotrans prelucrează stejarul pentru a produce produse din calitate de lemn masiv. Din punct de vedere stilistic, aceste uși sunt ideale pentru locuințele care au un caracter rustic, dar se pot utiliza și în construcții mai moderne, oferind o notă caldă printre linii și materiale sobre. Mai mult, lemnul este întotdeauna unic; nu există două piese identice. Optând pentru o ușă de intrare din lemn stratificat de stejar, optezi pentru o intrare care poate atrage atenția ca nimeni alta.

Ușile de exterior din lemn Dingotrans nu numai că arată frumos și plăcut, dar sunt și un bun izolator. Prin natura sa, lemnul are o valoare ridicată de izolare care previne punțile termice și atenuează zgomotele deranjante. Astfel, ușile Dingotrans oferă un confort de locuit mai mare. Datorită finisajelor de înaltă calitate, ușile sunt foarte ușor de întreținut.

usi de interior din lemn masiv

Uşi de interior din lemn

Ușile de interior din lemn sunt construite din profil stratificat cu secţiunea de 40 x 110, etanşarea realizându-se prin garnitură cu grad mare de rezistenţă la uzură şi îmbătrânire. Îmbinarea între traverse şi montanţi este realizată prin cepuire dublă, ceea ce conferă o rezistenţă maximă uşii. Executăm la comandă uşi interioare din lemn stratificat în diferite modele cu ramă şi tăblie, vopsite sau lazur transparent, păstrând naturaleţea lemnului.
Uşile de interior sunt echipate cu feronerie reglabilă, mâner şi cheder de etanşare. Pot fi livrate pe toc simplu sau cu căptuşeală şi pervaz. Finisajul uşilor îl puteţi alege în funcţie de amenajarea interioară a căminului dumneavoastră. Putem să executăm oricare dintre modelele prezentate sau cele aduse de dumneavoastră indiferent de formă sau stil.
Materialul lemnos este uscat cu umiditatea relativă de 8-10 % dublu stratificat din esenţe de răşinoase, tei, meranti sau stejar fără defecte. Uşile dumneavoastră pot fi executate cu ramă şi tăblie sau geam. Stilul uşilor depinde în mare măsură de culoarea pe care o au.

Aspectul natural al tâmplăriei este conferit de un finisaj transparent cu baiţ pe bază de apă, în nuanţele oferite de firma producătoare conform paletarului sau de un lac de interior pe bază de apă. Acoperirea texturii lemnului se obţine printr-un finisaj lucios, semilucios, mat sau semimat, firma producătoare de vopsele oferindu-ne o gamă largă de culori şi nuanţe dispuse în trei straturi. În cazul oricărei finisări lemnul este tratat antiseptic.

balcoane balustrade din lemn

DINGOTRANS furnizează și alte produse din lemn precum: scări de interior, balcoane/balustrade din lemn, diverse produse de bricolaj.

Toate sunt produse în fabrica din Tîrgu Ocna, județul Bacău şi pot fi livrate oriunde în România sau străinătate. Consultanţii de vânzări răspund cu promptitudine tuturor solicitărilor şi asigură consultanţă gratuită, oferind răspunsuri rapide la întrebările celor interesaţi.