SANNET MEDIA SRL – firmă serioasă în marketing online

26
SANNET MEDIA SRL - firmă serioasă în marketing online

SANNET MEDIA SRL este o firmă serioasă ce activează în domeniul serviciilor de marketing online, respectiv promovarea afacerilor mici şi mijlocii în Google prin site-uri de prezentare şi magazine online. Experienţa firmei în domeniu este de peste 20 de ani, bazele afacerii fiind puse în anul 2002.

Firma SANNET are în portofoliu peste 800 de website-uri de prezentare şi magazine online realizate pentru beneficiari din România în proporţie de 98%, dar a lucrat şi în extern cu site-uri din SUA, Canada, Franţa, Germania, Marea Britanie, Italia, Belgia şi Olanda. Deşi marea majoritate a site-urilor sunt realizate în limba Română, au existat situaţii în care proiectele dezvoltate au implicat şi variante de limbă străină precum Engleză, Franceză, Italiană, Germană, Flamandă, Maghiară, Ucraineană, Rusă sau Bulgară.

Unul dintre principalele avantaje ale colaborării cu firma SANNET o reprezintă experienţa relevantă în domeniul SEO atât On-Page cât şi Off-Page. Încă de la început, din anii 2002, această firmă a fost foarte atentă la tehnicile white hat de optimizare SEO astfel încât toate proiectele realizate să beneficieze de poziţionări în Google avantajoase. Optimizarea SEO On-Page este inclusă în toate proiectele dezvoltate de firmă, spre deosebire de alte firme care realizează website-uri şi magazine online neoptimizate, solicitând fonduri suplimentare pentru această operaţiune.

sediu SANNET MEDIA SRL Suceava, Obcini

Firma SANNET are sediul în Municipiul Suceava, iar zona de activitate a firmei o reprezintă judeţele din vecinătate, respectiv Suceava, Iaşi, Bacău, Botoşani, Neamţ şi Bistriţa Năsăud. Deşi a lucrat cu beneficiari din toate părţile ţării şi din străinătate, în ultimii ani s-a observat o tendinţă a clienţilor de a opta pentru afaceri locale şi astfel fiecare firmă furnizoare de servicii s-a concentrat mai mult pe zona de proximitate.

SANNET este o firmă considerată serioasă deoarece şi-a mulţumit clienţii de peste 20 de ani în proporţie de peste 99% şi a reuşit să furnizeze servicii de calitate, mereu actualizate în conformitate cu tendinţele pieţei şi ale motoarelor de căutare, adaptându-se dinamic la multiple schimbări ale internet-ului şi ale mediului online în general ce au survenit în ultimii 20 de ani, printre care cea mai majoră modificare a fost tranziţia către dizpositivele mobile ce a implicat dezvoltarea de website-uri Responsive, adaptabile pentru orice device (smartphone, tabletă, computer, smartwatch) de pe care se realizează navigarea.

specialisti seo

Pentru optimizarea costurilor proceselor de promovare online a partenerilor săi, SANNET a dezvoltat o reţea proprie de website-uri de ştiri şi actualităţi locale precum şi o serie de bloguri personale. Astfel au apărut portalurile online e-Suceava.ro, e-Bucuresti.ro, e-Bacau.ro, e-Botosani.ro, e-Brasov.ro, e-Bucovina.com, e-Cluj-Napoca.ro, e-Craiova.ro, e-Constanta.ro, e-Arad.ro, e-iasi.ro, e-Neamt.ro, e-Radauti.ro şi blog-urile Sanducu.ro, JustIrinel.ro, LaPrimavera.ro, U-S-A.ro, JustMarriedsv.ro, HouseLife.ro, AndreiCenusa.ro, SunnyValley.ro, Travelina.ro.

Abordând diverse tematici şi fiind la curent cu ştirile şi evenimentele locale din fiecare zonă de activitate, aceste site-uri au câştigat în notorietate şi sunt acum resurse importante pentru publisherii online, bine indexate de către Google.

Printre proiectele online viitoare ale firmei SANNET se numără SuperAfaceri.ro şi FirmeSerioase.ro, ambele portaluri dedicându-se promovării afacerilor de succes şi de încredere din România.

SANNET MEDIA SRL - firmă serioasă în marketing online
Iulian Sănducu

SANNET MEDIA SRL este o societate comercială românească cu acţionar unic în persoana domnului Iulian Sănducu, administrator şi fondator al afacerii. Cu o echipă de numeroşi colaboratori part-time precum content-witeri, programatori, graficieni, designeri şi bloggeri, firma îşi aduce un aport serios la dezvoltarea internetului românesc şi la promovarea cu succes a afacerilor în online.

prtscr www.sannet.ro

Mai multe detalii regăsiţi pe site-ul web https://www.sannet.ro