TURBO CLEAN EXPERT SRL – firmă serioasă importator distribuitor produse profesionale curăţenie

39
TURBO CLEAN EXPERT SRL - Firmă serioasă importator distribuitor produse profesionale curăţenie

TURBO CLEAN EXPERT SRL este o firmă serioasă din Suceava care realizează import şi distribuţie produse profesionale de curățenie și igienă de la producători de top din Italia.

Produsele comercializate sunt organizate pe categorii:

  • HoReCa, în hoteluri, baruri, restaurante, etc.
  • Domeniul industrial, în hale, fabrici, service-uri auto, etc
  • Domeniul sanitar, în cabinete medicale, spitaluri, cabinete stomatologice, farmacii, ambulatorii, etc
  • Instituții private și de stat, birourilor și oficiilor
  • Spălătorii industriale
  • Magazine și centre comerciale
  • Firme de curățenie.

Produsele comercializate au fost testate de-a lungul timpului de către reprezentanții companiei, așadar, Turbo Clean Expert SRL vinde doar produse de top, care își fac treaba bine.

Toate articolele sunt produse în Italia, aparțin unor mărci de renume, fiind luate de la furnizori cum ar fi: Medusa, TWT Technology, Brenta Group, Paperdi, Romchim.

Pentru restaurante, antreprenorii pot achiziționa detergenți pentru vase profesionali, pentru spălare manuală sau automată.

Detergentul pentru mașina de spălat vase este unul dintre ingredientele cheie într-o mașină de spălat vase funcțională.

Diferite tipuri de detergenți de spălat vase intră în uz atunci când vine vorba de menținerea impecabilă a ustensilelor de bucătărie, a vaselor de gătit și a altor ustensile pentru o perioadă lungă de timp. Sunt produse indispensabile în fiecare casă, restaurant, hotel și oriunde spălarea vaselor este un proces necesar.

Spălarea fizică și îndepărtarea murdăriei de pe suprafețele ustensilelor este o muncă agitată. Detergenții de spălat vase pot ajuta la reducerea acestei sarcini de lucru. Dacă vasele de gătit prezintă pete dure sau particule de mâncare arse, folosirea detergenților cu substanțe chimice puternice de spălat vase ar fi foarte benefică. În magazinul online Dezitec.ro sunt disponibile produse cu capacitate mare de spumare care nu vor irita pielea. 

Anumiți detergenți curăță mai bine decât alții. Este important să faci o alegere bună de produse înainte de a face o achiziție.

Detergenții de spălat vase sunt special formulați pentru a preveni depunerile de calcar, pentru a sparge și înălbi depunerile organice, pentru a reduce tensiunea superficială a apei, pentru a emulsiona depunerile de ulei, lipide și grăsimi din alimente și pentru a proteja împotriva petelor de calcar la uscare. Curățarea eficientă a ustensilelor de gătit și a vaselor pătate nu este posibilă dacă se folosesc soluții de curățare de calitate inferioară. Utilizarea detergenților de calitate premium este singura cale de ieșire. Ca o alegere economică, poți opta pentru detergenți lichizi care asigură performanțe de lungă durată.

Produsele profesionale de curăţenie sunt destinate profesioniștilor ce activează în hoteluri, baruri, restaurante, cabinete medicale, spitale, farmacii, ambulatorii, birouri, hale, fabrici, spălătorii industriale, magazine și centre comerciale, firme de curățenie, etc. Aceşti beneficiari conştientizează valoarea adăugată a produselor profesionale şi nu fac rabat la costuri.

Sănătatea și bunăstarea angajaților, precum și experiența finală a clientului, pune un foarte mare accent pe curăţenie. Este de evitat primirea recenziilor negative, care pot falimenta o afacere ţinând cont de puterea spaţiului virtual şi a site-urilor de socializare.

De accea, gama de produse și echipamente profesionale de curățenie a fost concepută pentru a simplifica sarcina celor care se ocupă de curățenie și a te asigura de o curăţenie desăvârşită. Desigur, este la fel de important factorul uman care să cunoască şi să respecte dozajele recomandate, intervalele de curăţenie şi atenţia la detalii.

Dezitec.ro banner

Pe https://www.dezitec.ro  găsești toate produsele profesionale pentru curățenie din ofertă. Turbo Clean  Expert SRL este un furnizor de încredere care oferă exclusiv produse de calitate superioară.