YAKSTEEL SRL – firmă serioasă ce oferă soluţii smart pentru igienă şi curăţenie

86
YAKSTEEL SRL - firmă serioasă ce oferă soluţii smart pentru igienă şi curăţenie

YAKSTEEL SRL este o firmă serioasă din judeţul Suceava care în doar câţiva ani a reuşit să revoluţioneze piaţa instalaţiilor sanitare din România cu produse smart, precum toaleta japoneză şi toaletele publice automate.

YAKSTEEL SRL este unul dintre cei mai importanți distribuitori de toalete publice automate din România. Firma oferă o gamă variată de modele, adaptate la nevoile fiecărei comunități sau trafic. Toaletele publice automate sunt fabricate din materiale de calitate superioară, pentru a garanta durabilitatea și siguranța utilizatorilor. Printre avantajele utilizării unei astfel de toalete este că producătorul Linea Citta Italia a dezvoltat un sistem unic de autocurățare, care asigură igienă maximă a toaletei. Aceste toalete sunt dotate cu sisteme moderne de iluminare și ventilare, pentru a crea un mediu plăcut și sigur pentru utilizatori.

loc de joaca pentru copii

Parcurile şi locurile de joacă pentru copii, staţiile mijloacelor de transport în comun (gară, autogară) şi alte zone publice aglomerate trebuie neapărat dotate cu toalete publice pentru confortul şi necesităţile de bază ale oamenilor. De multe ori acest aspect este neglijat şi generează nemulţumire în rândul populaţiei.

Nevoia de igienă, de siguranță și de confort este mai importantă ca oricând în special în locurile publice aglomerate. Cu toții am experimentat disconfortul și chiar teama de a folosi toaletele publice în locuri aglomerate și murdare, dar am experimentat şi lipsa acestora care se dovedeşte chiar mai enervantă.

Acest lucru a devenit o problemă majoră, în special în marile orașe, unde numărul de oameni este în continuă creștere și infrastructura nu ține pasul cu cererea.

Cu toate acestea, soluția este la îndemână: toaleta publică automată. Acestea sunt disponibile în orașele mari din România, și sunt dotate cu cele mai recente tehnologii care le fac nu doar curate și sigure, ci și ecologice și ușor de utilizat. Acest tip de toalete sunt prevăzute cu tehnologie de ultimă generație, care garantează curățenia și siguranța utilizatorilor indifferent la ce oră sunt utilizate. În plus, acestea sunt ecologice și durabile, reducând astfel impactul asupra mediului înconjurător.

sistem de autocuratare

De ce este utilă acest tip de toaletă urbană?

Acest tip de toaletă publică este una dintre cele mai bune soluții pentru nevoile noastre zilnice, deoarece oferă confort și igienă, fără a fi nevoie să intrăm în contact direct cu suprafețe murdare sau potențial contaminate.  Toaleta publică este automata și ecologică, folosind tehnologii inovatoare pentru a economisi apa și energia. Acestea sunt dotate cu sisteme de autocurățare și de dezinfecție, asigurând astfel o igienă impecabilă la fiecare utilizare.

Unde se găsește acest tip de toaletă?

Toaleta publică automată este dotată cu toate facilitățile necesare, precum și cu sisteme de securitate și alarmă. De asemenea, acestea sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat de către persoanele cu dizabilități, ceea ce le face ideale pentru orice loc public, cum ar fi parcuri, stații de autobuz sau gări, centre comerciale, mall-uri, parcuri de distracții, aeroporturi etc. Toaleta este soluția ideală pentru cei care călătoresc, pentru cei care locuiesc în orașe aglomerate sau pentru cei care pur și simplu caută confort și siguranță atunci când folosesc o toaletă publică.

Dacă doriți să vedeți cum funcționează o toaletă publică ecologică, vă recomandăm să urmăriți acest videoclip:

Este ecologică și sigură această toaletă urbană?

Toaleta publică ecologică este o altă soluție excelentă pentru cei care doresc să contribuie la protejarea mediului înconjurător. Acestea sunt dotate cu sisteme de colectare a apei de ploaie și de reciclare a apei uzate, reducând astfel consumul de resurse naturale. Acestea sunt ideale pentru orice loc public care se preocupă de protejarea mediului înconjurător.

Toaleta publică automată este, de asemenea, un pas important în lupta împotriva pandemiei de COVID-19. Acestea sunt dotate cu sisteme de dezinfecție și de curățare, care elimină bacteriile și virusurile, reducând astfel riscul de contaminare.

În concluzie, toaleta publică automată este o soluție ideală pentru siguranța și confortul tuturor categoriilor de persoane. Datorită dotărilor cu tehnologie de ultimă generație, sisteme de securitate și alarmă, precum și a facilităților pentru persoanele cu dizabilități, toaleta publică ecologică este o soluție excelentă pentru toate categoriile de persoane și pentru protejarea mediului înconjurător.

yaksteel srl

SC YAKSTEEL SRL este un partener serios de afaceri ce oferă soluţii smart pentru igienă şi curăţenie. Firma îşi respectă angajamentele asumate, termenele de livrare şi asigură garanţie şi post-garanţie produselor livrate.

toaleta japoneza inteligenta Relax Regal
Toaleta japoneza inteligenta Relax Regal