PINCOST SRL – firmă serioasă importator icoane, goblenuri, mărgele cusut

130
PIN COST SRL - firmă serioasă importator icoane, goblenuri, mărgele cusut

PINCOST SRL este o firmă serioasă din judeţul Suceava care realizează import şi comercializează icoane argintate, goblenuri şi mărgele de cusut.

În magazinul online Pincost.ro este disponibilă o varietate foarte mare de icoane ortodoxe pentru multiple ocazii diferite, multe dintre ele fiind icoane argintate cu diferite rame. Icoanele din argint cu Iisus Hristos, cu Maica sau cu Sfinții – toate se pot achiziționa online rapid şi convenabil, iar livrarea se face printr-o frimă de curierat.

Suntem siguri că o dată ce vei accesa acest magazin, cu peste 54 de modele deosebite de icoane, vei găsi cel puţin câteva  icoane uimitoare indiferent că ești colecționar, credincios creștin-ortodox sau doar apreciezi arta religioasă.

icoane argintate

ICOANE ARGINTATE

Icoanele sunt reprezentări ale Cerescului. Ele sunt expresii ale credinței, învățăturii și închinării ortodoxe. Cuvântul grecesc pentru „icoană” este „Αγιογραφία”, care poate fi separat în două cuvinte: Aγιο, adică Sfânt și Γράφω, care înseamnă a scrie.

Prin urmare, icoanele nu sunt desene sau creații ale imaginației. Sunt de fapt scrieri despre lucruri care nu sunt din această lume. Icoanele pot reprezenta pe Domnul nostru Iisus Hristos, pe Fecioara Maria și pe sfinți. Ele pot reprezenta, de asemenea, Sfânta Treime, Îngerii, oștile Cerești și chiar anumite evenimente creștine. Icoanele pot fi create doar cu binecuvântarea Bisericii, deoarece sunt scrieri ale Adevărului.

Biserica Ortodoxă folosește icoane pentru a ajuta la închinare. Icoanele sunt o „fereastră către cer” și ne ajută să ne concentrăm asupra lucrurilor divine. În timp ce icoanele conțin în continuare aspecte materiale, cum ar fi vopsea și culoarea, suntem învățați să nu ne respingem viața fizică, ci să o transformăm, așa cum au făcut sfinții reprezentați de icoane. Este important de menționat că icoanele în sine sunt doar venerate, nu adorate; ne închinăm lui Dumnezeu numai în Sfânta Treime (Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt).

Icoanele ne învață teologia noastră. Icoanele nu sunt picturi obișnuite. Ele sunt pline de semnificații simbolice pentru a transmite adevărurile teologice ale Adevăratei Credințe. De la culori la pozițiile oamenilor, la peisaj și iluminare, icoanele ne învață cine este Dumnezeu și cine suntem noi în relație cu El.

Icoanele ne apropie de sfinți. Credem într-o Biserică care este unită atât în ​​spațiu, cât și în timp. Cu alte cuvinte, sfinții care ne-au precedat fac parte din Trupul Viu al lui Hristos.

Icoanele ne cheamă să fim liniștiți și să ne închinăm. Spre deosebire de alte forme de artă vizuală, iconografia ortodoxă este creată special având în vedere un cult. Există o liniște și o pace în jurul figurilor, chiar și atunci când sunt arătate „în acțiune”. Ceea ce pare a fi o perspectivă inversă este un mesaj pentru noi. Icoanele ne ajută să ne concentrăm rugăciunile către Dumnezeu și ne ajută să risipim imaginile care ne distrag atenția.

Răsfoieşte website-ul SC PINCOST SRL pentru a vedea diversitatea existentă a obiectelor de cult religios, preţurile convenabile şi calitatea desăvârşită.

goblenuri

GOBLENURI

Coaserea unui goblen reprezintă o artă care liniștește sufletul, liniștește mintea și extinde inima. Goblenul este o artă realizată cu acul de către cei care iubesc acest lucru și îi acordă timp și răbdare pentru a crea o mică capodoperă.

În primul rând, există o mulțime de modele de goblene pe care le poți achiziționa online, fiecare fiind ilustrat în forma sa completă, astfel încât să poți avea o idee bună despre cum va fi produsul finit odată ce termini cu el.

Există modele care sunt concepute de designeri populari și acestea variază de la modele simple, la cele mai complicate, pentru începători și experți. Există, de asemenea,diferite teme din care poți alege, cum ar fi motive religioase, peisaje, portrete, flori, animale, desene animate, etc.

Goblenurile sunt potrivite pentru decorarea pereților dar în același timp reprezintă cadouri ideale mai ales în perioada sărbătorilor. Ele pot fi personalizate, astfel încât fiecare destinatar să aibă propriul design pe care l-ai ales special pentru el.

În plus, cadourile de genul acesta spun multe despre cât de mult pui valoare în cadourile pe care le oferi – nu valoare monetară, ci valoare sentimentală, care este de fapt mai neprețuită decât orice alt cadou scump.

Răbdarea necesară pentru a parcurge întregul proces de coasere spune cât de mult îți pasă și cât de mult apreciezi destinatarul.

În ultimii ani, un loc aparte în lumea goblenurilor îl ocupă uimitoarele goblenuri de cusut cu mărgele, adevărate opere de artă foarte apreciate.

Mărgele sunt o modalitate simplă de a adăuga strălucire goblenului. Unele goblenuri se vând împreună cu kitul de cusut ce include ac, ață și mărgele iar altele se vând separat, doar pânza cu imprimeu, urmând să achiziționezi separat mărgelele pentru cusut. Cele mai utilizate și recomandate mărgele sunt mărgele Preciosa de înaltă calitate.

Mărgelele se cos pe țesătură cu cusături oblice, cusătură jumătate de cruce cu respectarea constantă a direcției diagonale. Prima și ultima mărgea din rând se recomandă să fie fixată  cu o cusătură dublă, acest lucru fiind util pentru a proteja munca de desfacere.

După terminarea lucrării, vei avea în mâini o adevărată capodoperă care poate accesoriza orice interior sau poate servi ca un cadou minunat pentru cei dragi.