MOBILA IPOTEŞTI SRL – firmă serioasă producător mobilier serie şi la comandă

157
MOBILA IPOTEŞTI SRL - firmă serioasă producător mobilier serie şi la comandă

MOBILA IPOTEŞTI SRL  este o firmă serioasă din Suceava cu foarte multă experienţă în domeniul producţiei de mobilier de serie şi personalizat la comandă. În relaţia cu clienţii şi colaboratorii de afaceri firma a dat mereu dovadă de seriozitate, primind recenzii bune şi recomandări.

SC MOBILA IPOTEŞTI SRL a deschis recent showroom-ul propriu sub brand-ul NOBLEŢEA CASEI, un nou magazin de mobilă în Suceava situat pe Strada Mitropoliei 32, vizavi de Hotelul BALADA, deschis de Luni până Vineri în intervalul orar 9-17.

Showroom-ul îşi propune să inspire cumpărătorii aflaţi în căutarea ideilor inovative pentru mobilarea locuinţelor, prezentând diverse produse de mobilier în format fizic pentru ca aceştia să intre în contact cu calitatea materialelor, design-ul deosebit, atenţia la detalii şi preţurile avantajoase. Alegerea pieselor de mobilier din fotografii prezentate pe internet se poate dovedi de multe ori o idee proastă, produsele finale fiind foarte diferite calitativ de imaginea iniţială. De aceea, vă invităm în magazinul de mobilă NOBLEŢEA CASEI pentru a vă convinge de seriozitatea firmei şi de modul de lucru al acesteia.

Mobilarea unei locuinţe noi sau schimbarea mobilei vechi poate fi o provocare atunci când îţi propui să găseşti toate piesele de mobilier într-un singur loc, când trebuie să combini elemente de serie cu altele personalizate pe comandă şi mai ales când nu ai foarte mult timp la dispoziţie pentru toate aceste lucruri.

SC MOBILA IPOTEŞTI SRL produce şi comercializează canapele şi colţare extensibile în diverse game şi dimensiuni, utilizând materiale premium de foarte bună calitate. Fotoliile care vin în completarea canapelelor sunt de asemenea realizate din aceleaşi materiale, pentru a se asorta şi a oferi confortul necesar petrecerii timpului de calitate în living sau în spaţiile de relaxare.

Paturile tapiţate sunt un element de mobilier de actualitate, marea majoritate a cumpărătorilor de mobilă orientându-se spre acest tip de pat pentru a-şi decora dormitorul datorită multitudinii de materiale şi modele cu adevărat impresionante.

MOBILA IPOTEŞTI SRL realizează pe comandă mobilier personalizat pentru BUCĂTĂRIE, DORMITOR şi LIVING asigurând în mod gratuit preluarea măsurătorilor, realizarea ofertelor de preţ, transportul şi montajul pentru municipiul Suceava şi localităţile din imediata apropiere.

O altă categorie de produse de mobilier de serie o reprezintă SCAUNELE şi MESELE din lemn masiv. Aceste produse se livrează atât din stoc cât şi pe bază de comandă şi pot fi livrate prin curierat oriunde în România.