MIDARION SRL – firmă serioasă importator uleiuri BELCO şi aditivi auto 5in1Power

60
MIDARION SRL - firmă serioasă importator uleiuri BELCO şi aditivi auto 5in1Power

MIDARION SRL este o firmă serioasă din judeţul Suceava, importator unic în România al uleiurilor BELCO Belgia şi al aditivilor auto 5in1Power USA. Firma are un depozit logistic în Municipiul Suceava şi îşi desfăşoară activitatea printr-o retţea naţională de distribuitori piese auto şi uleiuri.

Cu o prezenţă online consistentă prin website-urile https://www.belco.ro şi https://www.5in1power.ro, firma MIDARION SRL acoperă întreg teritoriul României asigurând livrarea produselor în orice cantitate, de la 1 la 1000 litri.

Despre BELCO Romania

Despre BELCO

Încă din anul 1947, când în zona portului ANVERS–ANTWERP din BELGIA se înfiinţează compania BELCO MOTOR OIL N.V., aceasta s-a dovedit a fi unul dintre cei mai importanţi şi dinamici furnizori de lubrifianţi auto şi industriali cât şi de alte tipuri de produse cerute în acele timpuri.

Având o gamă diversificată, produsele marca BELCO deserveau majoritatea domeniilor precum: auto-transporturile, industria şi construcţiile, agricultura şi sectorul maritim, în special cel din porturile ANVERS şi ROTTERDAM.

Treptat, produsele marca BELCO se impun pe piaţă şi devin tot mai apreciate, fiind solicitate tocmai datorită calităţii şi serviciilor oferite către toata zona din BENELUX (BELGIA, OLANDA, LUXEMBURG). Varietatea şi calitatea produselor BELCO a reprezentat cheia continuităţii companiei, ceea ce a determinat aplicarea unei strategii de expansiune a brandului BELCO, exportându-se astfel spre trei continente (EUROPA, ASIA, AMERICA).

Gama de uleiuri BELCO este una completă şi foarte diversificată, însumând următoarele categorii de produse specializate:

 • Ulei de motor pentru autoturisme şi autoutilitare
 • Ulei de motor autocamioane Truck & Bus
 • Ulei de transmisie manuală şi automată
 • Fluide speciale: ulei servodirecţie, DSG, CVT, DOT4, DOT5
 • Uleiuri agroindustriale STOU, UTTO pentru lanţ drujbă
 • Uleiu hidraulic pentru utilaje
 • Uleiuri industriale (transfer termic, transformator, compresor)
 • Uleiuri pentru industria alimentară
 • Uleiuri pentru ambarcaţiunile marine de navigare
 • Ulei de motor 2T şi 4T pentru scuter, motociclete, ATV, quad
 • Vaselină
 • Antigel

MIDARION SRL a început practic de la zero importul şi distribuţia produselor BELCO în România în urmă cu peste 10 ani, când marca era aproape total necunoscută în ţara noastră. De atunci, firma a câştigat în popularitate datorită calităţii produselor livrate, a seriozităţii şi a respectului arătat în relaţia cu partenerii de afaceri.

Datorită rezultatelor extraordinare obţinute în promovarea produselor BELCO şi creşterea volumului de vânzări pe piaţa din România, firmei MIDARION SRL i-a fost încredinţată o zonă mai largă de distribuţie, care include Ungaria, Serbia, Bulgaria şi Ucraina.

5in1power Romania

Despre 5in1POWER

În Octombrie 1950 se prezenta primul produs 5in1 în Havertown PA (U.S.A), un produs cunoscut sub numele de 5in1 RE-Seal Oil Stop (5in1 prevenire scurgere ulei de motor), aditiv special dezvoltat pentru prevenirea şi rezolvarea scurgerilor de ulei.

Brandul 5in1 creşte şi se dezvoltă constant fiind prezent în diverse legături cu competiţiile din sportul cu motor prin diverse parteneriate. Prin dovedirea calităţii produselor, compania 5in1 îşi permite să extinde gama de produse odată cu introducerea unui nou produs unic şi de cea mai ridicată calitate şi anume Stabilizatorul de ulei 5in1 (Oil Stabilizer). Acest produs important apare în anul 1955.

În prezent brandul 5in1 deține o gamă largă de produse inovatoare, de cea mai înaltă calitate, adaptate pentru cele mai noi tehnologii, de ultimă generație din deceniul auto și industrial. După succesul din SUA, brandul 5in1 își consolidează prezența și pe piața din Europa începând din Olanda, Rotterdam unde își are sediul continuăm cu Belgia, Luxemburg, Germania, Franța, Austria și Europa de Sud/Est.

De mai bine de 65 de ani 5in1 investește masiv în calitatea aditivilor săi pentru ulei și în dezvoltarea cooperărilor cu toţi producătorii auto, drept urmare produsele 5in1 dovedesc că au caracteristici foarte bune care îmbunătățesc performanța oricărui automobil. În procesul dezvoltării produselor se ia în considerare siguranța, confortul şi aspectul, dar şi importanța protejării mediului înconjurător. Prin urmare la 5in1 inginerii proiectează, dezvoltă, testează şi oferă cele mai bune soluții pentru întreținerea motoarelor, cutiilor de viteze, sistemelor hidraulice, etc. Produsele 5in1 se disting prin aspect în comparație cu alte mărci şi răspund la nevoile pieței prin extinderea gamei, având produse pe care niciun alt concurent nu le are.

Așadar, întregul portofoliu de produse 5in1 poartă emblema ”Made In The Netherlands”, care garantează cele mai înalte standarde de fiabilitate, calitate și servicii de încredere din Olanda dar și din restul țărilor unde brandul 5in1 este prezent.