BUCOVINA ECO HOUSE SRL – firmă serioasă de construcţii case din buşteni lemn rotund

130
BUCOVINA ECO HOUSE SRL - Firmă serioasă de construcţii case din buşteni lemn rotund

BUCOVINA ECO HOUSE SRL este o firmă serioasă de tradiţie în domeniul construcţiilor din buşteni, realizând numeroare proiecte în judeţele Suceava, Iaşi, Bacău, Satu Mare, Hunedoara, Maramureş sau Bistriţa Năsăud. Distanţa nu este o problemă pentru asamblarea acestor tipuri de case, în prima etapă se lucrează scheletul din buşteni de lemn rotund la fabrica producătorului, după care aceştia se transportă la locul de montaj şi se instalează.

Beneficiarul are ca sarcină realizarea fundaţiei din beton pentru casă/cabană şi obţinerea autorizaţiilor de construcţie necesare şantierului. Proiectul cabanei va fi discutat şi stabilit împreună cu constructorul, astfel încât să fie asigurată consultanţă de specialitate pentru optimizarea tuturor detaliilor constructive.

Cabana din lemn rotund poate fi accesorizată cu balcoane, cerdac sau terasă, denumire specifică fiecărei zone în parte, iar în vecinătatea sa poate fi amplasat un foişor din lemn rotund.

De asemenea, se poate realiza un model deosebit de gard din buşteni care va completa armonios imaginea întregului ansamblu din lemn.

Construcţiile moderne trebuie neapărat să ia în considerare aspectele ecologice, cum ar fi sustenabilitatea, reciclabilitatea şi armonia cu natura. În acest context trebuie spus că LEMNUL îndeplineşte toate cerinţele. Bucovina Eco House foloseşte doar lemn din surse certificate, cu acte de provenienţă, fără a încuraja defrişările necontrolate şi infracţiunile la regimul silvic. Preferăm să achităm un preţ mai mare pentru materia primă decât să încurajăm furtul.

Lemnul este un material 100% ecologic şi reciclabil, toate resturile de materiale se utilizează în vreun fel sau altul astfel încât să existe zero pierderi.

Lemnul este un material care se îmbină armonios în mediul înconjurător şi face parte concordantă din natură, de aceea şi bucură foarte mult sufletul la vederea acestor tip de construcţii.

bucovina eco house SRL

Lemnul respiră şi asigură un climat sănătos, fără să elimine în aer substanţe nocive pentru sănătate. Structura din lemn este foarte rezistentă la cutremure sau alte intemperii (vânt puternic, zăpezi abundente, etc.). Construcţiile din lemn sunt specifice poporului român încă din cele mai vechi timpuri. Găsim astăzi prin satele României tot felul de case, cabane, şuri şi saivane realizate pe structură din buşteni care au trecut cu succes testul timpului, multe din ele cu o durată de viaţă de peste 100 de ani.

Deoarece „codrul este frate cu românul” încă din cele mai vechi timpuri, pădurile au asigurat românilor materia primă necesară construirii spaţiilor de locuit, stocat cerealele sau pentru crescut animalele, atât de necesare vieţii în mediul rural.

Dacă doriţi o reîntoarecere la natură, o construcţie modernă şi tradiţională în acelaşi timp, cu o amprentă ecologică şi rezistentă la cutremure şi intemperii, alegeţi o cabană din buşteni de lemn rotund de la un producător consacrat şi cu experienţă, care nu va face rabat la calitatea materialelor şi a substanţelor utilizate pentru tratarea lemnului.

Se construieşte foarte mult în România şi în diverse moduri, însă dacă ne raportăm la o casă sau cabană de vacanţă într-o zonă rustică sau montană, cea mai bună alegere o reprezintă construcţiile din buşteni de lemn rotund. Avantajele construcţiilor din lemn rotund sunt mai multe: design deosebit de impresionant, izolaţie termică foarte bună, rapiditate în realizare şi materialele ecologice, în armonie cu natura.

De asemenea, încadrarea în peisajul montan este perfectă, o cabană din buşteni de lemn rotund va fi locul perfect de petrecere a timpului liber în mijlocul naturii, indiferent de anotimp. Lemnul protejează de frig iarna şi izolaţia corespunzătoare asigură răcoare pe timp de vară.

Trebuie să fiţi foarte atenţi cu cine alegeţi să colaboraţi, pentru că unele firme sunt foarte aglomerate şi îşi vor lua un timp lung pentru livrare, iar altele fie nu sunt serioase sau nu au cunoştinţe suficiente pentru a realiza un proiect de succes de la început la bun sfârşit.

logo-bucovina-eco-house

BUCOVINA ECO HOUSE SRL este alegerea optimă pentru proiectul tău din lemn rotund.

Vă invităm să accesaţi site-ul https://www.bucovinaecohouse.ro