TWINS WORLD SRL – firmă serioasă importator maşini de pompieri second hand

21
TWINS WORLD SRL - firmă serioasă importator maşini de pompieri second hand

TWINS WORLD SRL este o firmă serioasă din Dărmăneşti, judeţul Suceava specializată pe importul şi comercializarea maşinilor autospeciale de pompieri second hand din state membre ale Uniunii Europene.

SC TWINS WORLD SRL activează de peste 20 de ani în domeniul autospecialelor pentru pompieri şi a livrat aceste maşini pentru peste 50 de primării din ţară.

Autospecialele pentru stingerea incendiilor utilizate de pompierii din întreaga lume sunt autovehicule complexe cu multiple dotări care uşurează munca acestora şi cresc eficienţa intervenţiei.

Bănuim cu toţii că aceste maşini de pompieri noi şi moderne au preţuri pe măsură, foarte scumpe mai exact. Dacă în cazul oraşelor mari şi mijlocii se găseşte bugetul necesar acestor investiţii, în cazul satelor, comunelor sau oraşelor mici din România bugete mari de investiţii nu sunt disponibile în niciun caz.

O soluţie mai avantajoasă economic a fost preluată tot din străinătate, unde localităţile mici au propriile departamente de pompieri voluntari ce utilizează la intervenţii maşini de pompieri mai vechi, dar aflate în stare bună de funcţionare.

masini de pompieri

Soluţia este una foarte ingenioasă, deoarece scopul principal al unei maşini de pompieri este pulverizarea cu apă a focului deschis şi eventual conectarea la hidranţi, însă hidranţii lipsesc cu desăvârşire din satele, comunele şi oraşele mici din România.

Funcţia de bază a unei maşini de pompieri este rezervorul cu apă şi pompa de pulverizare a acesteia, dacă stăm să ne gândim nu sunt foarte mari diferenţe între maşinile de pompieri vechi şi cele noi pe acest considerent. Da, desigur, o maşina de pompieri nouă este mai rapidă în deplasare, stochează un volum mai mare de apă, eliberează o presiune mai mare şi la o distanţă mai lungă, aspecte foarte importante în oraşele mari acolo unde incendiile pot avea loc la blocuri de apartamente sau în zone îndepărtate faţă de sediul departamentului local de pompieri, dar la sat majoritatea locuinţelor sunt cu un regim mic de înălţime (P+2 maxim) şi astfel e mult mai uşor de intervenit la un incendiu.

Pe măsură ce localităţile mai mici din Europa schimbă aceste autospeciale de pompieri foarte vechi cu unele tot second hand dar mai noi, primarii din România au identificat o oportunitate în a achiziţiona aceste autospeciale de pompieri vechi şi de a le pune în slujba comunităţilor de care aparţin. Preţurile de achiziţie sunt foarte mici şi maşinile se află în stare bună de funcţionare, astfel încât pot fi puse în serviciu imediat.

autospeciala pompieri MAN (2)

TWINS WORLD SRL prezintă maşinile autospeciale de pompieri disponibile prin intermediul www.AutoPompieri.ro Acest website este specializat în importul şi comercializarea autospecialelor de pompieri second hand din statele membre ale Uniunii Europene cu peste 30 de vehicule livrate primăriilor din România.

Firma SC TWINS WORLD SRL asigură service, piese de schimb şi mentenanţă pentru autospecialele sale, având o lungă experienţă în domeniul operării acestor vehicule.

Firma este prezentă pe SICAP – portalul de achiziţii publice al instituţiilor din România.