HATTRICK SPORT SRL – firmă serioasă amenajare terenuri de sport cu gazon artificial şi locuri de joacă pentru copii

8
HATTRICK SPORT SRL - firmă serioasă amenajare terenuri de sport cu gazon artificial şi locuri de joacă pentru copii

HATTRICK SPORT SRL este o firmă serioasă din România ce activează în domeniul amenajării terenurilor de sport cu gazon artificial sintetic şi a locurilor de joacă pentru copii.

SC HATTRICK SPORT SRL este PRIMA și SINGURA firmă din România membră a ESTC, alături de mari firme internaţionale precum: GreenfieldsSMGFieldTurfJutaGrassLimontaLanoSportsItalGreenSit-in SportMondoCondor Grass.

SC HATTRICK SPORT SRL a fost acceptată ca membru a Consiliului de Gazon Sintetic ESTC în anul 2020.

ESTC (EMEA Synthetic Turf Council) este asociaţia reprezentativă a industriei de gazon artificial și este organismul prin care firmele din industrie se pot promova, dezvolta, crește și reprezenta. ESTC este Vocea Industriei și ţintește să își îndeplinească cu succes rolul prin mijloace de strânsă colaborare cu toate părţile implicate: membri, utilizatori, asociaţii sportive și organe legislative.

Prin aderarea HATTRICK SPORT la această organizaţie, firmei îi sunt recunoscute eforturile de a fi printre cele mai bune companii din industria gazonului artificial din Europa.

prtscr gazonartificial com ro

SC HATTRICK SPORT SRL are un portofoliu de peste 450 de terenuri sportive amenajate în România cu gazon artificial sintetic pentru baze sportive particulare sau instituţii ale statului (şcoli, primării, etc). Terenurile de sport pot fi amenajate în sistem multisport, cu trasare şi coloristică specifică mai multor sporturi precum fotbal, baschet, tenis de câmp, handbal sau exclusiv pentru un singur sport. Tipurile de gazon sintetic utilizat diferă în funcţie de sportul care rumează a fi practicat.

Gazonul artificial sintetic poate fi utilizat şi în scop decorativ pentru amenajarea spaţiilor de relaxare din jurul locuinţelor sau a spaţiilor comerciale, fiind mult mai uşor de întreţinut şi neimplicând costuri ridicate de mentenanţă. Se observă o tendinţă în creştere în vederea utilizării gazonului decorativ pentru amenajarea spaţiilor verzi la beneficiari particulari.

Există multe alte beneficii ale gazonului sintetic pentru practicarea sporturilor, inclusiv siguranță și flexibilitate sporite. Câmpurile de gazon sintetic pot fi folosite în weekend fără a afecta negativ starea câmpurilor de iarbă naturală. În plus, pot găzdui tabere de vară, care cresc oportunitățile copiilor de a practica unsport. Terenurile cu gazon sintetic pot fi echipate și cu iluminare sportivă, ceea ce permite părinților care lucrează să participe la jocurile de seară și de weekend.

Pe lângă faptul că oferă o bază mai bună, terenurile cu gazon sintetic reduc și electricitatea statică. Inspecțiile regulate ale umpluturii sunt importante, în special în zonele cu utilizare intensă, unde câmpul este folosit frecvent. Acest lucru va crește, de asemenea, durabilitatea câmpului și va preveni orice potențial de creștere microbiană. Pe lângă prevenirea creșterii bacteriene, umplutura este o componentă cheie a gazonului sintetic.

terenuri hattrick sport

O investiție în suprafața de joc este o investiție directă în fiecare sportiv care pășește pe teren. Atât echipele de acasă, cât și echipele aflate în deplasare vor aprecia upgrade-ul și, în cele din urmă, terenul tău va deveni o locație favorită pentru antrenament și joc.

Gazonul artificial este cel mai ușor de întreținut

Iarba „adevărată” necesită mult efort, timp și bani. Iarba artificială nu. Gazonul artificial este o soluție convenabilă și rentabilă, deoarece funcționează cu 100% economii de apă în comparație cu iarba naturală și toate costurile de întreținere sunt evitate; deci nu contribuie la costul apei, o resursă rară, nici al contaminării, deoarece nu este necesară utilizarea nici unei substanțe chimice pentru curățarea și îngrijirea gazonului artificial. Dacă este bine întreținut, terenul de iarbă artificială are o durată de viață utilă de 15 ani, păstrând toate caracteristicile tehnice sportive. De aceea, din ce în ce mai mult, iarba artificială este una dintre alegerile privilegiate pentru cei care doresc să obțină o suprafață cu un aspect natural și frumos pe tot parcursul anului.

Gazonul artificial sintetic este disponibil în mai multe variante, special conceput pentru terenurile de fotbal, multisport sau pentru spaţiile decorative în funcţie de lungimea firului de iarbă, duritate şi compoziţie.

teren multisport gazon artificial